Alltså teknik!

Jag anser mig själv rätt hyfsad när det gäller datorer och liknande. Det är inte ofta jag behäver be om hjälp och när jag behöver frågar jag oftast google, där finns allt. Okej, jag bygger inga datorer eller så, så expert är jag absolut inte. Men iaf, är det nått som gör mig tokig är det när saker kråglar. Som nu, jag har försökt att lägga över data från min superduperfina pulsklocka (tack älskling!) till datorn. Först kråglar sidan och jag kommer inte in (alltså, gramin sida där man sparar allt) och när jag väl är inne så försöker överför den i evigheter. Försöker gå runt systemet, "sidan kan inte visas". Och efter massa krågel om sidor som inte vill laddas osv så kommer det här;
 
 
Sånt här gör mig galen på riktigt. Varför kan inte saker bara funka som jag vill! Kunde dom inte ha visat mig den här lite tidigare så jag hade sluppit logga in 24 gånger och komma halvvägs. Och "few minutes" vet vi alla att de oftast betyder timmar..

Slött med jul

Massa filmer som visas på tven, gamla blanads med nya hej vilt. Och jag ligger på soffan och kollar på dom allihop. Känns som de iaf.. Man är ledig och koppar av. Rätt skönt, men imorgon har jag en känska av att de kommer krypa i benen på mig. Hoppas på fint väder, de är så mysigt att gå en sväng då. Men vi får lan se, kanske tycker att de är skönt att titta på film imorgon också.
 
Idag har jag kollat på Spy Kids (inget vidare film, somnade), sen nån paradi på Spiderman typ heros nånting hette den (inge vidare den heller) och sen guldkompassen (nej, inte heller denna dög). Så nu har jag sett dom och behöver aldrig se dom igen..
 
 
Hade ni en bra jul? Det hade jag! Massa bra saker till huset fick vi och lite annat smått och gott.
 

Gott nytt år är nästa steg. På tal om de? Ska man ha några nyårslöften? Eller kommer man spräcka dom iaf?

Asså, de här med vinter

Vi måste diskutera vintern lite! I år är första gången som jag verkligen uppskattar vintern för att jag har gjort upptäcktet med vinterkläder. Jag köpte mina första vinterskor för typ 3 månader sedan, ett par fodrade sneakers. Sen kom första snön. Mina fötter höll på och lämna mig. Så skaffade ett par skit dyra kängor som skulle tåla allt, och det gör dom! Hur skönt som helst, har inte frusit en gång om fossingarna sen dess.
Och så har vi ju långkalsonger, har typ aldrig andvänt det sedan jag var liten. Tyckte att de bara var knöligt att ha under. Ja men lite knöl kommer varma lår och gu så skönt det är. Och täckisar! Japp, nu kan jag kalla mig vuxen, för det är då man kommer med fula skor och töntiga byxor! Varme framför skönhet!
 
Jag går ju alltid till jobbet nu och så får jag skjuts hem. Det är perfekt. Gå på morgonen så vaknar jag till ordentligt, varm om kroppen men känner hur det biter i kinderna. Det är härligt. Och är det är en sån här dag som idag när solen skiner och träden glittrar så blir ju det hela mycket trevligare! Vill väl kanske inte vara ute i timmar. Men dom här små promenaderna räcker lagomt.
 
 
Nu ska jag på tal om de dra på mig täckisar, buff, mössa, vantar, tjocka skor, och ännu tjockare jacka och bege mig till jobbet.
 
 
Ha en trevligt lucia allesammans. Klä på er och ut och gå en sväng i de vackra vädret!
 
(EDIT: Humor att inlägget under handlar om att jag inte vill gå ut för det var för kallt. Men det var innnan jag hade fattat att jag faktiskt gillade de)

Brrrr

Jag har ju det så varmt och skönt under täcket. Och så ska jag dessutom gå till jobbet. Inge lust alls. Meeeen, hard working women you know!

Har precis kollat på dagens avsnitt av årets julkalender, mysteriet på greveholm. Älskar den! Hur mysig som helst tycker jag. Lite segt kanske, men de är ju en faktisk till barn och inte en thriller för vuxna.. Kommer nog inte kolla på den 7.15 många gånger till. Haha.RSS 2.0