Vad trött jag är på det häääär!

Täppt i nästan, tappa rösten, ont i huvve. Ja hela tiden är det nått och när febern är borta så tappar jag rösten och när rösten är tillbaka är febern det också. Livet känns fantastiskt, verkligen. Har jobbat 7 dagar på raken nu, eller ja, jobbade typ 3 timmar idag sen gick jag hem. Kroppen ville inte vara med mer.. Det tog imot att gå hem eftersom jag inte vet hur det ser ut framöver med jobb och måste jobba allt jag får. Men nu är jag ledig ett par dag och då är det kurering som gäller! Våga vägra sjukdom!


Gör som alla andra och skyller på vädret

Idag hade jag tänkt att jag skulle vara duktigt. Ni vet, tvätta, diska, damma, städa. Men jag orkar fan inte. Har en huvudvärk som smyger runt där uppe och vill inte ge upp. Mina ögon svider och gör ont. Kroppen vill bara ha liggställning. Ni vet. Jag har försökt att sätta igång jag har fyllt en maskin med tvätt och en med disk men sen när man fortsätter med nästa grej så blir jag bara sittandes. Tanken var god iaf. Jag ger upp och så tänkte jag kolla på lite Greys Anatomi ist. Hade tänkt att ta mig till en frissa idag också, lite spontant. Men då kom jag på att jag måste sätta på mig en BH och övergav då tanken. Ingen bra dag idag helt enkelt... Bajs!

Massa kärlek!

Idag fick jag en varm känsla i kroppen och jag kom och tänka på hur jävla bra jag har det. Jag har min Anders! Jag älskar honom och han älskar mig. Han älskar mig för den jag är! Och jag honom precis som han är! Vi är på väg till framtiden, tillsammans! Och mina fina, fina, älskade Sally! Världens bästa. Hon kanske inte är det mest uppfostrade men den kärlek hon ger oss.. Och resteradande i familjen, utan er.. Och att jag har haft turen att träffat dom finaste vännerna. Family K <3

Kanske vart en massa lite mesig inlägg, men de är såhär jävla bra jag har det! Det enda som förstör den här fina dagen (som snart är natt) är att jag vaknade upp med ett jävla munsår imorse. Men i det stor hela känns allt jävligt bra just nu!


Hej på er!

Ja då gör vi ett nytt försök. Ska försöka att hålla mig till denna nu.
 
Och om det är någon som är typ dataexpert där ute så kan ni väl höra av er för jag har hållt på i typ timmar med att få till den dära jävla rubriken? Blir så trött! SKRIV NU! Tack på förhand!
 
 
Hoppas både ni och jag stannar!
PUSS
 
 
 
 

RSS 2.0