Nu har det hänt sådär mycke igen

I måndags så var de nog min otursdag på hela året. Min fredag den 13de. 
 
Började med att jag nästan ramlande i trappen på jobbet, men tillräckligt för att vricka till foten. 
Sedan står jag i Bistron och ska gå bort till Carina och säga till att jag vill gå på rast innan hon går hem och då slår jag i någonting och fastnar typ och skär av tummnageln från fingret. fyfan va ont det gör! 
Ringer 1177 och frågar vad vi ska göra. Dom säger åt mig att åka in till Borlänge Sjukhus och om dom inte kan göra något så är de Falun. 
Ringer Anders som får komma och hämta mig och göra in mig. Kommer in och tar en nummerlapp och tillslut blir det min tur.
 
Marre: Jag har gjort illa mig. (Visar upp mitt söndriga blodiga finger)
Kärringen i repan: Vilken vårdcentral tillhör du?
Marre: Va? Läkarhuset..
Kärringen: Ja. då är de dit du lär åka. Du lär kontankta din vårdcentral i första hand.
Marre: Men vi pratade med dom på 1177 och dom sa åt oss att åka hit?
Kärringen: Ja men du måste kontakta din vårdcentral först. Har du skjuts?
Marre: ööh, ja. Men ni måste ju hjälpa mig, de är väl ni som har akutmotagningen i Borlänge?
Kärringen: Ja, men jag vi kan inte göra nått. Du får be din skjuts att köra dig till Läkarhuset.
 
 
Flyförbannad! 
 
När vi kommer in på läkarhuset frågar dom ingenting utan jag får direkt träffa en sköterska som kollar på fingret och lägger om det.  SÅ SKA DE VA! 
Jävla Borlänge Sjukhus! Dumma i huvve!
 
 
När jag lite senare ska gå på toaletten så slår ju i pekfingret på andra handen i låset och slår bort en liten köttbit. Det gör inte så ont med blöder och de är det som är de komiska. Stor omplåstring på höger tumme. Plåser på vänster pekfinger. Och en skadad fot.
 
Mitt liv var fantastiskt i måndags! 

Idag är en bra dag!

Eller va en bra dag. Den är ju snart slut. Jobbat och många konstiga saker har hänt. Men allt slutade iaf bra. Mycke bra!

Slutet gott, allting flott! 

Det vita guldet kon tillslut

Sven är här utanför mitt fönster. Kräksnöar gör det. Har ingen lust alls att gå upp. Ligga under täcket och slippa se eländet hade passat mig idag. Men icke, jobb står på schemat! Och på tal om de så har jag ju ingen matlåda idag, fuck! Betyder alltså att jag måste åka tidigare så jag hinner köpa nått, för jag vägrar äta korv! Lite förkyld känner jag mig också. Ingen bra dag idag alltså. 

Men imorgon så är de jobb och sen julbord med mina kära kollegor! Tagga. Söndag kommer inte att bli rolig men de kan de väl va värt. Hoppas jag. 

Vissa saker förstår jag inte..

Som tex. Hur man efter en dag på jobbet, där man har varit så trött att man knappt orkat hålla ögonen öppna, inte kan somna på kvällen. 

Det är mitt största mysterium just nu. 

RSS 2.0