Väldigt mycket som händer

Det ska köpas hus och säljas lägenhet! Det ska tränas och sovas gott!
Det ska jobbas och det ska supas!
Och bloggas och julhandla!

Orkar inte med hur mycket som helst, är ju inte 20 längre.

Ha varit på Sveige - England i nya friends arena i Stockholm. Helt sjukt bra match! Zlatan gjorde ett av dom snyggaste målen genom tiderna.

Har varit på en av Svedish House Mafias sista spelningar i Sverige. Också i Friends. Sjuk omvandling av en arena på en vecka! Och sjuk roligt hade jag och Marika! Skrattade så mycket så träningsvärken kom smygande.

Och så har det varit lite allmänt Familjen K mys. Men vin såklart!

Och jobbet är väl som det ska vara. Inland är jag glad. Ibland förvirrade och ibland vill jag skära halspulsådern av någon. Som vanligt alltså.

Om typ 10 minuter kommer Lina och hämtar upp mig för middag på thaien. Och imorgon är det personal fest. Jo men visst.
Känner mig som 45 men lever som 18! Haha.
Box

Igår var jag och Anders på ett boxpass. Idag ringde dom lägligt nog från jobbet och jag fick hoppa in och jobba. Orkade knappt lyfta på armarna. Imorse när jag skulle smika mig och borsta håret så fick jag lov att ta små pauser för jag orkarde inte hålla uppe armarna så länge. Träningsvärk har jag inte så mycket, men dom är så trötta. Mina stackars armar. Eller inte, så går det när man har gått och blivit lat och fet! SKYLL DIG SJÄLV FETTO!
 
Yepp, nu kan jag inte skriva mer för armarna skakar så mycket. Ett boxpass blir det snart igen iaf!

Twilight

Jaha. Då var de över. All den långa väntan på nya filmer hela tiden. Är slut. För igår va jag och Maria och såg den den allra sista delen. Lite sorgligt faktiskt. Precis som men Harry för ett år sedan. Alla böcker är lästa och alla filmer är sedda. Men den var jävligt bra! Och twisten på slutet var jävla cool, bra tänkt! Jahapp, den enda väntan som är kvar är väl då att den ska komma utanpå dvd.. Haha. Team Edward! <3Så mycket bättre

Kollar ni på det? Jag har precis kollat på tv4play från senast. Och alltså, den här Wrethammar eller vad hon heter. Den gammal tanten som är med. Vad gör hon för nytta? Okej, kanske för dom äldre men dom sover ju typ när det sänds. Hon gör ju inget vettigt, inga bra låtar, är aldrig med på aktiviteterna och klänger bara på dom andra. Gillar inte. Men annars är det nog den här säsongen den bästa hittils. Förra året kollade jag inte ens på alla för de var så trökigt. Men nu så, lite mer sprit! Men guuu va Uggla var bra nu sist. Och Olle! Man vill ju bara ta Olle i famen och krams och aldrig släppa. Lilla Olle. Han kommer bli Tjenare Olle med folket.
 

Livet går bra nu!

Förutom att jag är bakfull. Vad hände där? Jag har aldrig varit bakfull förut, trött har jag alltid varit dagen efter.. Kanske lite huvudvärk. Men nu. Vi var ut och käkade igår jag, mamma, Fanny, Anderserna och fam. Rigtorp. Vart väl ett par glas vin men inte mycket, och ändå vaknar jag upp 5 imorse med världens huvudvärk och väldigt ont i bena! Det måste ju ha nått med vätskebrist och göra. Får väl inse att jag inte är ung längre och får börja med varannan vatten, eller kanske inte alls. Fosil?
 
Annars går livet bra just nu. Det går bra på jobbet och vi har kanske hittat vårat hus nu! Roligt. Nu väntar jag på krångel Lina och lilla Pärtis sen ska jag få mat! Och flåttigt skare va!

RSS 2.0