Förvirringen är total!

Herregu va mycke det är som häner just nu. Massor på jobbet och på tisdag får vi nycklarna till huset! Inte lätt att hålla alla saker i huvudet. Hade lovat mormor att komma förbi 2 dagar den här veckan och lyckas glömma bort båda. Illa illa. Men de är inte alltid så lätt. Kommer köket verkligen bli bra, eller ska vi byta plats på diskmaskinen. Vad blir de för tapeter i vardagsrummet, eller ska vi bara måla allt. Ska vi köpa en ny soffa? Eller duger den gamla?
Åfyfan va drygt att flytta allting. Nån som vill köpa en sängstomme? Det ska jag iaf ha en ny en.
 
Nej, nu ska jag käka frulle och sen blir de lite podcast, med hannah och amanda tror jag vi kör på idag och så en massa packande!

Vilken lång vecka!

Känns som de är fredag idag. Men de är inte, utan det är en hel dag med jobb kvar! Sen så är de helg. 7-16 hela veckan. Jobbigt på mogonen men skönt att komma hem i tid. Inte för att jag orkar göra så mycket med jag får vara med mina älsklingar iaf!
 
Nu är de inte långt kvar till flytt heller. Kändes som att tiden bara rann i väg! Skönt de. Snart börjar ett helvete av renovering! Men det kommer bli kul att få göra om allt som jag (vi?! höhö) vill..
 
Men för fan, festen då! Den var grym! En riktigt heldag men massa blåmärken som spår. Synd att de var mitt i sjuktider bara.. Men så är det väl alltid när man ska göra något. Vi som var där hade så roligt.
 
Nej, nu väntar duschen så jag kan gå och lägga mig nån gång.

RSS 2.0