Bara så ni vet

Så har jag tv nu! Shallalalaa ! Woppa!

Okej, en överdrift kanske. Men typ 2 månader utan tv..
Var rätt sköna faktiskt. Men de är skönt att ha nått att glo på på kvällarna också.Jävla ben!

Just nu har jag god jävla lust att hugga av mig vänsterbenet! För så sträcker jag ju skiten och nu så är den där jävla ischiasen. Och ingenting hjälper. Inte Ipren, inte att gå, inte att sitta, att ligga. Just nu ligger jag i sängen för att ha ont hela tiden tar knäcken på mig. Jag fattar inte hur de kan göra så ont i hela jävla benet! 
Anders är nere och städar och fixar i köket och är duktigt. <3 tur att någon utav oss har kraft och energi. 
 
 
 
#klagoblogg

Regnet de bara öser ner!!

Men fy vad tråkigt väder det är! Vill inte riktigt lämna sängen. Känns som de är höst.

Hade jag bott i lägenhet så hade jag snart hört hur grannen under börjat dunka musik eller spela tvspel. Men här är det alldeles tyst. Lite tråkigt för lite fågelkvitter hade ju varit trevligt. Men annars är de lungt och skönt.

Sally ligger under mitt täcke och snarkar, och för mig är de väl dax att gå upp och ta tag i dagen. Den gråa fula dagen.Ett kök del 2

Äh, glömde ju bort det här totalt med att visa bilder på huset.

Här är lite bilder på köket ist


Ett kök

Idag kom snickaren som ska hjälpa oss att sätta ihop köket, så snart är vi med kök igen.

Själv sitter jag på golvet i min walk in closet och vet inte riktigt vart jag ska börja. Kläder överallt. Vet inte vart jag ska göra av allt. Och jag vill ju lixom inte slänga nått. Drygt. Tänkte jag skulle lägga upp lite bilder på kaoset sen också!


Fotboll

Jag hade tänkt ta upp min fotbollskarriär igen. Spelade ju en match förra veckan och märkte hur kul de va även fast formen var i botten! Så idag var de dax för träning. Var med i typ 10 min och sen sträckte jag mig i vänster baksida lår. Yey.

Nu ligger jag i sängen och tycker synd om mig själv och har haft med linnement så nu svider det som fan! Hoppas det funkar för jag kan inte somna och jag börjar 6.30 imorgon. Ännu mera yey!


Det här med blogg.

Jag har funderat länge nu vad jag ska göra med den här bloggen. Om jag ska fortsätta här, eller om jag ska skaffa en ny blogg här på blogg.se eller om jag ska byta portal helt.
Men vad hjälper de? Kommer jag blogga bättre för det? Tror inte de va. Är sugen på att blogga om inredning just nu, men det är väl bara för att jag håller på med de så mycket just nu. Och om jag då skaffat ett bloggnamn med den nischen så kan jag ju inte blogga om annat. Eller kan och kan. Därför är det väl bra att ha ett bloggnamn som är mitt namn. För de innefattar ju allt om mig, vad mina intressen är just nu.
Bra, då har vi rett ut det.

Sen känner jag att de är svårt att blogga just nu. Allt jag kan blogga om lägger jag ju iaf upp på fb eller insta. Eller?
Kanske ska lägga mer tid på bloggen än på insta kanske. För jag älskar att skriva av mig här.
Ska bättra mig allt jag kan med bloggen iaf! För att titta tillbaka i arkivet i bloggen är ju jätte roligt. Hur man kände och tänkte för kanske 2 år sedan är ju helt olikt mot idag. Och en text säger så mycket mer om mig än bara en bild. Eller? En bild säger mer än 1000 ord säger dom ju. I vissa fall säger jag.

Nu ska jag städa ur sjukdom i huset (JAG BOR I HUS!!!) för nu är jag då trött på de här. Nu får de vara nog!


Ipren är min bästa vän!

Jobbar röven av mig. Och så ska man bli sjuk mitt i allt, förjävligt!

Dagen har spenderats i sängen med första säsongen av "en fyra för tre", haha, fortfarande lika roligt. Anders är bakfull så han har hållt mig sällskap.
Pizza till frulle, glass till lunch och chips till middag. Hela kostcirkeln.

Nu blir det lite Arrow!!


RSS 2.0