Asså, de här med vinter

Vi måste diskutera vintern lite! I år är första gången som jag verkligen uppskattar vintern för att jag har gjort upptäcktet med vinterkläder. Jag köpte mina första vinterskor för typ 3 månader sedan, ett par fodrade sneakers. Sen kom första snön. Mina fötter höll på och lämna mig. Så skaffade ett par skit dyra kängor som skulle tåla allt, och det gör dom! Hur skönt som helst, har inte frusit en gång om fossingarna sen dess.
Och så har vi ju långkalsonger, har typ aldrig andvänt det sedan jag var liten. Tyckte att de bara var knöligt att ha under. Ja men lite knöl kommer varma lår och gu så skönt det är. Och täckisar! Japp, nu kan jag kalla mig vuxen, för det är då man kommer med fula skor och töntiga byxor! Varme framför skönhet!
 
Jag går ju alltid till jobbet nu och så får jag skjuts hem. Det är perfekt. Gå på morgonen så vaknar jag till ordentligt, varm om kroppen men känner hur det biter i kinderna. Det är härligt. Och är det är en sån här dag som idag när solen skiner och träden glittrar så blir ju det hela mycket trevligare! Vill väl kanske inte vara ute i timmar. Men dom här små promenaderna räcker lagomt.
 
 
Nu ska jag på tal om de dra på mig täckisar, buff, mössa, vantar, tjocka skor, och ännu tjockare jacka och bege mig till jobbet.
 
 
Ha en trevligt lucia allesammans. Klä på er och ut och gå en sväng i de vackra vädret!
 
(EDIT: Humor att inlägget under handlar om att jag inte vill gå ut för det var för kallt. Men det var innnan jag hade fattat att jag faktiskt gillade de)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0